Vores dj’s har erfaring inden for en lang række fester her i blandt:

Vi har erfaringer inden for: Ungdomsklub fester, Konfirmationer, Fødselsdage, Vongture for både studenter og optog, Opvarmning til Koncerter.

Voksen dj’s

Vores dj’s har stor erfaringer inden for bryllupper, fødselsdage, mærkedage og generelt når der er behov for en dj til en festlig lejlighed. vores dj’s er specielt udvalgt og er skarpe på årtierne: 70’erne, 80’erne, 90’erne, 00’erne og idag. med andre ord får i en dj som er kompetent og kan spille alle de hits i dansede til dengang og krydder det lidt med hits fra i dag.

Vores dj’s er altid klædt på til teamet for festen, også pulten er pakket pænt ind hvis dette ønskes.

Børne dj’s:

Vores dj’s har erfaring helt ned i børnehøjde, spiller de sange som børnene kan synge med på og som de elsker. vores dj’s spiller for og med børnene, vi tilbyder også at være opvarmere til eventuelle Børne arrangementer.

Ungdoms dj’s:

Vores dj’s har helt styr på hvad de unge idag vil have. vores dj’s har stor erfaring med musikken fra 90’erne til idag, de sætter en stor ære i at de unge føler sig hørt af dj’en hvis de har ønsker eller blot er nysgerrig på hvordan en dj arbejder.​

Firma dj’s:

Skal firmafesten være en succes skal der være god styring af musikken, dette har vi en lang række dj’s som har bred erfaring med.

Vores dj’s spiller efter jeres ønsker i forhold til tidspunkter. så det er jer som sætter rammerne og vi kommer med noget af indholdet.

Musikken vi spiller er du som arrangør med til at bestemme. vi er altid klar på at modtage ønsker og vi er altid klar på at gøre vores bedste for at i mødekomme disse, hos os er det mest jer som kunde som bestemmer.

Vi bruger et stort netværk så næsten alle former for underholdning kan arrangeres hvis det ønskes.