Vores personale er håndplukket og altid klar med et smil på læberne og står klar til at hjælpe.

Konfrencier:

Vi tilbyder konfrencier som kan holde underholdningen igang eller holde møderne spændende. vi er altid punktlige og kan holde en tidsplan som vi i samarbejde planlægger.

Bar personale:

Vores bar personale er altid glade og festlige og er til at snakke med i forhold til jeres ønsker, vi tilbyder både folk inde fra cocktail verden, men også den klassiske øl bartender eller det altid smilende festival bar personale. Uanset hvad i måtte ønske kan vi matche jeres behov.

Værter/værtinder:

Vi har altid et bedt ud valg af værter og værtinder, disse er nøje udvalg ud fra at disse kan få jer som kunder til at føle jer trykke under jeres arrangement.

Vores værter/værtinder er altid service mindet og har 100 % jer som kunde for øje.

Afviklingsansvarlige:

VI lægger en stor ære i at vores kunder et tilfredse og det er lige meget om det er koncerter som har en tidsplan der skal overholdes eller om det er et event som godt kan tåle at blive trukket lidt i enden. vi har stor erfaring med at få koncerter til at køre helt efter planen, hvilket giver nogle særdeles vellykkede koncerter i vores baggage. vi er med lige fra programplanlægningen til nedpakningen og evalueringen, det vil sige at alt i har brug for at gøre er at booke os og komme med jeres ønsker for arrangementet.