Lys pakker

Vi har 6 forskellige lyspakker

Pakke 1:

Denne lys pakke er ideel til dig, som bare ønsker nogle faste farver som blinker lidt i takt til musikken. Pakken fås med lamper, som giver nok lys til et hvert hyggeligt lille arrangement.

Pakke 2:

Denne lyspakke er ideel til dig som ønsker lidt mere avanceret lys til dansegulvet. Pakken indeholder de lamper som er i pakke 1 og ledbare som giver en bredere effekt, børn kan lide disse lamper.

Pakke 3:

Denne pakke er til dig som ønsker noget bevægeligt. Den indeholder bevæglige hoveder som giver meget lys, hvor det end bevæger sig hen.

Pakke 4:

Denne pakke er for dig som kun mangler noget lys på dansegulvet den giver et flot lys på gulvet som kan bevæge sig på en flot måde. Den lyser kun ind på dansegulvet så hvis ikke du ønsker lys i hele lokalet er denne løsning god.

Pakke 5:

Denne pakke er for dig som ønsker en stor lys opsætning som går gennem hele lokalet. Den indeholder alle pakkerne samt en styring af lyset så det skifter ens og på samme tid.

Pakke 6:

Denne pakke indeholder kun led bare som giver en flot effekt, som både kan være vertikal og horisontal. disse er 1 meget lange og kan ikke deles. dog er der 8 af disse til at placere forskellige steder.

Lyd pakker

Vi har 3 forskellige lydpakker.

Lyd pakke 1

Lille pakke <50 personer:

Denne pakke byder på et lille og kompakt anlæg, perfekt til det lille forsamlingshus hvor der ikke er den store plads at arbejde med. sættet består af 2 små højtalere og en subwoofer som samtidig er styrings enheden til de små højtalere.

Lyd pakke 2

mellem pakke 50 – 100 personer:

Denne pakke består af nogle lidt større højtalere som kan spille noget højere, denne pakke er yderst god til større forsamlinger med god plads til at feste på. pakken består af 2 mellemstore højtaler og 1-2 subwoofere disse 4 højtalere styres via den medfølgende forstærker enhed.

Lyd pakke 3

stor pakke 100 + personer:

Denne pakke er vores helt store sæt up, den består af 4 subwoofere, 2 mellemstore højtalere og 2 store højtalere. dette set up kan både bruges indendørs i en stor fest sal samt uden dørs i et stort telt. med i denne pakke følger der en tekniker som sørger for at alt er sat rigtigt op og han går ikke før han er sikker på at i forstår dette set up.

DJ Pult:

Denne pakke består af en dj pult, i denne dj pult er der 2 x CDJ-2000 samt en djm-2000. pulten lejes sammen med en af lyd pakkerne.